Goedkoopste
teamwear in België

Lees meer

De nieuwe online shop voor sportkledij
van Logiesport in Daknam

Logiesport bvba verkoopt sportkledij in Daknam en probeert het hun klanten nog makkelijker te maken met hun nieuwe online gamma. Zij verkopen enkel kledij van het merk Zeus, vanwege hun betrouwbare reputatie. Hier bent u aan het juiste adres voor een breed gamma aan sportartikelen van Zeus. Dit onder meer voor Volley Line, Basket Line, Rugby Line, Running Line, Goalkeeper Line. Al deze producten kan u ontdekken op volgende link: http://www.zeusport.it/

Sporten begin met de correcte outfit

Sportievelingen die fulltime bezig zijn met hun passie hebben de nodige aangepaste kledij nodig. Bij Logiesport bvba in Daknam bieden wij dan ook een brede keuze aan voor een waaier aan sporten. Het aanbod bestaat uit alle maten, kleuren en vormen. Voor beginners of ervaren atleten. Uw sportieve ambitie begint hier! Voel u goed in uw vel en start elke dag fris aan uw training in de outfits van Zeus. Dit Italiaans merk heeft originele designs, voelt merkwaardig licht aan, absorbeert zweet en is van topkwaliteit. Daarom ook dat onze Belgische nationale volleybalploegen, zowel de dames als heren, elke wedstrijd aangaan gekleed in dit merk. 

Contact

Logiesport biedt regelmatig acties en promoties aan. Bezoek regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven. U kan zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief, zodanig blijft u op de hoogte van het laatste sportieve nieuws. Deze ambitieuze sportwinkel blijft zijn diensten uitbreiden, niet enkel met de online shop, maar binnenkort ook merchandising op maat. Wenst u meer informatie? Contacteer hen dan gerust.

bekijk ons
online gamma

Back to Top